11 Ocak 2011 Salı

Wibiya site toolbar


Merhaba, bugün size Wibiya'nın birbirinden güzel özellikleri olan toolbar'ından bahsetmek istiyorum.

Wibiya içindeki bir çok seçenekler ile özelleştirebileceğiniz sitenizin sabit alt kısmında duran ve kesinlikle sitenizin içindeki kodlar ile sorun oluşturmayan bir toolbar. Peki bu toolbar ile nelere sahip olabiliyoruz?

1- Sosyal Ağlar

Mesela site ziyaretçilerinize Wibiya toolbar sayesinde facebook, twitter, myspace, yahoo gibi hesapları üzerinden sohbet ettirebiliyorsunuz. Aynı zamanda size adminlik de veriyor istediğiniz konuşmayı silip istediğinizi banlayabilirsiniz.

Facebook, Twitter yada diğer sosyal ağlardaki paylaşmalarınızı toolbar üzerinden ziyaretçilerinize gösterebiliyorsunuz.

RSS eklentileri sayesinde istediğiniz bir haber kaynağını zahmetsizce sitenizde gösterebilirsiniz.

Sosyal ağlar ile ilgili tüm özelliklerini görmek için siteyi ziyaret etmenizi öneririm. http://www.wibiya.com/

2- Video ve Resim Galerileri

Wibiya panelinde yaptığınız ayarlar doğrultusunda sayfanızda Youtube videolarınızı yada seçtiklerinizi izletebiliyorsunuz.

Picasa veya Flickr hesabınızdaki resimlerinizi Wibiya da ki eklentiler sayesinde ziyaretçilerinize sunum yapabilirsiniz.

3- Oyunlar :)

Sitenizdeki ziyaretçilerinizin sıkıldıklarında vakit geçirmeleri için toolbar üzerinden Flash Oyunlar oynatabiliyorsunuz.

4- Site istastistik

Hangi ülkeden kaç kişi online hepsini toolbar üzerinden gösterebiliyorsunuz

6- Bookmark özelliği

Ziyaretçileriniz Facebook, Twittier, Linkedin gibi sitelerdeki hesapları üzerinden siteniz içinde bir bookmark oluşturabiliyorlar.

5- Diğer özellikler

Wibiya toolbar ile özel duyurularda bulunabilir, site istatistik verilerinize bakabilir, sitenizdeki içeriklerinizi sosyal sitelerde paylaştırabilir hatta video chat imkanları dahi sağlayabilirsiniz. Bütün özellikleri için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder